Manja slova Veća slova RSS
>

OBAVJEŠTENJE 16.02.2009.

Datum objave: 16.02.2009 11:31 | Autor: Naslovna strana

Ispis Štampaj stranicu


SVIM OBVEZNICIMA PRIMJENE ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA

Obavještenje

Naručilac je dužan da Direkciji za javne nabavke CG najkasnije do 28.februara tekuće godine dostavi IZVJEŠTAJ o ugovorima o javnim nabakama zaključenim prethodne godine(Član 84.Stav 3.Zakona o javnim nabavkama).

Pri tome,sama sadržina i forma izvještaja je bliže propisana od strane Ministarstva finansija a na prijedlog Direkcije standardnim formularima i obrazcima za evidentiranje podataka o javnim nabavkama(Sl.List RCG br.71/06,67/08 i 23/07).

Detaljne informacije o načinu pripreme i podnošenju izvještaja nalaze se u publikaciji Vodiču kroz sistem javnih nabavki u Crnoj Gori sa čijom sadržinom se naručioci mogu upoznati i na sajtu Direkcije za javne nabavke(www.djn.vlada.cg.yu ili www.djn.gov.me),a mogu se dobiti i u Direkciji za javne nabavke.

Napominjemo da nedostavljanje podataka o sprovedenim postupcima javnih nabavki povlači za sobom pokretanje prekršajnog postupka shodno članu 103.Stav 1.tačka 10. Zakona o javnim nabavkama(Sl.List RCG br.46/06),koji propisuje novčane kazne od tridesetostrukog do dvjestostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori.


DIREKTOR DIREKCIJE
Mersad Mujević

Download